Het intakegesprek duurt 90 minuten De kosten voor dit intake gesprek bedragen € 120,- tijdens dit consult probeer ik ook met testen aan te vangen. Afhankelijk van je situatie en eigen behoefte plannen we de vervolgafspraken.
Vervolgconsulten duren ongeveer 45 tot 60 minuten en kosten € 75,-.

In enkele gevallen kan een consult in een half uur afgehandeld worden, dit kost € 45,-. Voor kinderen duurt de intake niet langer dan 60 minuten, kosten € 90,-.

Voedingsdagboek, behandelchip, nosode en olie kosten € 10,-.

Het testen op locatie kost € 120,- plus € 1,- per km (ook voor dieren). Het behandelen op locatie kost € 90,- per uur plus € 1,- per km.

Dieren zijn goed te testen dmv bloed. De kosten voor een bloedtest zijn € 65,-. De therapie kan vervolgens op een apparaat voor thuistherapie geprogrammeerd worden (35 euro). De huur van het apparaat kost 10 euro per dag.

Blijft u langer dan de afgesproken tijd dan wordt de meer-tijd in rekening gebracht.
Het is mogelijk om de intake middels een bloedtest en een intakeformulier te doen. Deze test is uitgebreider dan de gewone bloedtest. U krijgt een intakeformulier opgestuurd welke samen met wat bloed wordt geretourneerd. De kosten van de intake zijn €90,-.

Een telefonisch consult kost 45 euro (max 30 min.)

Graag wil ik u er op wijzen om bij verhindering minimaal 24 uur van te voren de afspraak te annuleren. Gebeurt dit niet dan ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening brengen.