Waarom verliest een water-type geen gewicht door het eten van sla? En waarom houdt koffie juist het vuur-type uit zijn slaap?

Mijn boek legt op heldere wijze uit dat gezondheidsadviezen altijd individueel moeten zijn, ofwel sterk gerelateerd aan het temperament. Vroeger wist men intuïtief welk voedsel men moest eten om lang fit en gezond te blijven. Tegenwoordig maakt de westerse mens rationele keuzes gebaseerd op marketing-concepten van de voedingsindustrie en de media. Hierdoor zijn wij ver van ons natuurlijke leefpatroon af komen te staan. Zo ver zelfs dat de huidige voeding niet eens wordt herkend als veroorzaker van veel medisch leed.

Vanuit mijn visie laat ik zien dat de leer waarmee Hippocrates 2500 jaar geleden zijn patiënten genas, juist in deze tijd van grote waarde is. Met een eenvoudige test in het eerste hoofdstuk, krijgt de lezer een indruk van zijn temperament, zijn ware persoonlijkheid. Met deze kennis wordt in de volgende hoofdstukken duidelijk welke voeding en leefstijl hem meer gezondheid en vitaliteit zullen brengen.

Het boek kunt u door gebruik te maken van onderstaand bestelformulier. De kosten van mijn boek bedragen € 24,95 exclusief verzendkosten (in Nederland € 2,50).

Middels onderstaand bestelformulier kunt u het boek Met voeding in je element bestellen. Als we uw bestelling hebben ontvangen zullen we deze direct gereed maken voor verzending. Is het factuurbedrag op onze rekening bijgeschreven wordt uw bestelling direct verzonden.

    Graag bestel ik het boek 'Met voeding in je element':

    Aantal exemplaren